Artikelen > Pink Ribbon
Kleur: Roze,  Zilver
Maat: Overig
Sieraden: Pink Ribbon

Pink Ribbon

Stichting Pink Ribbon is een fondsenwervende organisatie die aandacht vraagt voor borstkanker. Zij heeft als doel het aantal mensen dat borstkanker krijgt te verminderen, vroege diagnose te bevorderen en de zorg voor patienten en hun omgeving te verbeteren.  De Stichting Pink Ribbon kan met de gegenereerde opbrengsten haar doelstellingen realiseren. Dit zijn onder andere om de bewustwording van de risico\'s op borstkanker verbeteren; psychosociale - en maatschappelijke projecten financieren ter verbetering van de zorg voor en het welbevinden van borstkanker patienten en hun omgeving; en er kan wetenschappelijk onderzoek worden gefinancierd gericht op preventie en vroege opsporing van borstkanker.

Het aangegeven deel van de verkoopprijs, welke staan aangegeven op de specifieke product pagina\'s, komen ten goede aan Stichting Pink Ribbon. Dit ten goede komende bedrag betalen wij al op het moment dat wij de producten bestellen.

PieKa vindt het belangrijk om Pink Ribbon te steunen. Als jij Pink Ribbon helpt door bij ons de producten te kopen, zal PieKa de verzendkosten voor haar rekening nemen.

KvK: 08177812 | BTW NL141089313B01

© 2016 PieKa