Teleac cursus

Teleac heeft een leuke cursus Sieraden maken online. De videobeelden zijn gratis te bekijken via de site van Teleac. Zeker een aanrader! De cursus is zeer uitgebreid en informatief! Zowel de beginner als de gevorderde kan hier wat van leren!

"Wat is nu leuker dan een eigen sieraad te ontwerpen en vervolgens te maken? In Het mooiste sieraad maak je zelf zijn de meest inspirerende en leukste ideeën voor sieraden beschreven en in beeld gebracht; ideeën waarop eindeloos kan worden gevarieerd. Er wordt informatie gegeven over de meest gebruikte materialen, technieken en gereedschappen, veiligheidsaspecten en nog veel meer. Ook is beschreven hoe men erachter komt welk sieraad het beste bij iemand past.  

Sieraden kun je zien als communicatiemiddelen. Je kunt jezelf er net als kleding mee onderscheiden of er juist mee laten zien dat je erbij hoort. Het kan iets van je status laten zien of van je burgerlijke staat, zoals je trouwring of een ketting van de burgemeester. Een sieraad kan ook een speciale betekenis hebben.Veel vrouwen -en tegenwoordig ook mannen- zijn gek op sieraden. Wat is nu leuker dan je eigen sieraad te ontwerpen en deze ook te maken?Op deze site kan je leuke ideeën opdoen om verschillende sieraden zelf te maken. Je kunt er informatie vinden over de meest gebruikte materialen, technieken en gereedschappen, werk van andere sieradenmakers en nog veel meer."

Klik hier voor de cursus van Teleac!

Bron en copyright : Teleac.nl

KvK: 08177812 | BTW NL141089313B01

© 2016 PieKa