PieKa organiseert ook Workshops om Sieraden te maken op locatie!

Altijd al je eigen sieraden willen maken, maar geen idee waar je moet beginnen?  Dan is een PieKa workshop sieraden maken met kralen ideaal. Je leert de basis beginselen om voortaan zelf je sieraden te kunnen maken. Ook  als je meer ervaring hebt met sieraden maken kun je een PieKa workshop boeken voor een gezellige middag of avond!

Als vrijgezellenfeestje, met collega's of gewoon een leuke workshop met vriendinnen. PieKa neemt allerlei Kralen en Toebehoren mee, zodat een ieder een mooi sieraad kan maken. Gegarandeerd een leuke creatieve middag of avond!

Of je kunt boeken voor een speciale techniek zoals kettelen, een wrapbracelet maken, een gevlochten ketting maken, een veterketting maken, een gehaakte ketting maken ed.

Een workshop duurt gemiddeld tussen de 2.5 en 3 uur. De kosten voor de workshop zijn 25 euro pp en dit is inclusief alle materialen (dus kralen, draad en toebehoren) die voor het sieraad gebruikt worden. Hiervoor kun je kiezen om 1 ketting, 2 armbanden of 3 paar oorbellen te maken tijdens de workshop. Mocht je daarnaast nog sieraden maken komt er voor een ketting 15 euro bij, voor een armband 10 euro en voor een paar oorbellen 5 euro.

We hebben ervoor gekozen om de 25 euro van de workshop inclusief alle materialen te doen die worden gebruikt. Dit omdat de ervaring leert dat wanneer je apart de prijzen van de kralen moet gaan tellen op het einde, het een hectisch geheel wordt en om te voorkomen dat je voor een onverwacht hoge prijs komt te staan.

Een workshop groep moet uit minimaal 5 personen bestaan. Mocht je groep uit minder personen bestaan dan zal toch de 125 euro in rekening gebracht worden.

Wil je meer informatie over onze workshops, of er een organiseren, neem dan contact op met PieKa door te mailen naar info@pieka.nl of te bellen naar 0611167667

KvK: 08177812 | BTW NL141089313B01

© 2016 PieKa