Artikelen > Bloemoorbellen

Bloemoorbellen

Hoe maak ik 'Kuise Meisjes" bloem oorbellen?

Bloemoorbellen kun je maken op de volgende manier: De bloemen voor bloem oorbellen zitten met losse onderdelen in elkaar welke je uit elkaar kunt halen. Je hebt de bloemblaadjes, het groene gedeelte en het hart van de bloem.

In sommige bloemen zit al een gat waardoor je ze in het geheel op je oorbel kunt rijgen. In de andere bloemen kun je mbv een naald een klein gaatje prikken door het hart van de bloem en dan kun je deze ook als geheel gebruiken voor je bloemoorbellen.

Als je de losse onderdelen wilt gebruiken kun je de bloem uit elkaar halen dmv het groene gedeelte en het hart van de bloem uit elkaar te halen. Op deze manier kun je zelf kiezen welke onderdelen van de bloem je wilt gebruiken. En of je bijvoorbeeld van verschillende bloemen de blaadjes wilt gebruiken.

Als je van meerdere bloemen de blaadjes wilt gebruiken kun je ze weer op een hart met groen steeltje rijgen. Let op, de gaten verschillen wel tussen de bloemen onderling! Je kunt de blaadjes ook met een drupje Hasulith sieradenlijm vast maken. Doe dan een drupje sieradenlijm tussen de blaadjes om te zorgen dat ze aan elkaar blijven zitten. Op deze manier hoef je geen hart van de bloem de gebruiken.

Het hangertje aan de bloemoorbellen kun je maken door Verlengkettinkjes of Jasseron te gebruiken. Deze kun je op de gewenste lengte knippen en vervolgens een leuk bedeltje of leuke kraal eraan hangen.

KvK: 08177812 | BTW NL141089313B01

© 2016 PieKa