Wat zijn Loom elastiekjes of armbandjes?
In 2013 waren heel Amerika en Australië al in de ban en inmiddels is het een rage in Nederland. Loom armbandjes zijn superleuke armbandjes die je zelf maakt van elastiekjes. De armbandjes worden op een speciaal bord gemaakt. De elastiekjes worden in elkaar gevlochten zodat ze vastgeknoopt zitten en zo een leuk armbandje vormen. De elastiekjes zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren en stijlen, zodat je duizend-en-een verschillende creaties kunt maken, helemaal naar je eigen smaak.

Waar komen Loom Armbandjes vandaan?
Cheong Choon Ng. Ng, een Maleisische immigriant van Chinese afkomst, heeft de Loom Armbandjes ontworpen, en heeft het merk Rainbow Loom op de markt gebracht. Het idee onstond in 2010 bij hem thuis toen zijn twee dochters armbandjes aan het weven waren van elastiekjes. Ontstaan onder de naam Twistz Bandz en sinds 2012 gekend als Rainbow Loom.

Voor wie?
De loom kit is voor kinderen, jongens en meisjes, vanaf 8 jaar, maar ook volwassenen kunnen het erg leuk vinden om deze armbandjes te maken en te dragen. Het bord is dan ook groot genoeg om armbanden voor iedereen te maken! Begin vandaag nog en ontdek hoe leuk deze nieuwe rage is.

Artikelen > Loom Elastiekjes
Kleur: Roze
Loom Elastiekjes: Loom style,  Overig,  Loom Original,  Glow in the Dark,  Parfum,  Glitters,  mix,  1 Kleurig,  2 Kleurig

Loom Elastiekjes

KvK: 08177812 | BTW NL141089313B01

© 2016 PieKa